REPUBLIČKI ZAVOD ZA SUDSKA VEŠTAČENJA AD
Sremska br. 9, Novi Sad

 

  O nama Delatnosti i usluge Organizacija Vesti Kontakt
  Naslovna strana -> Veštačenja

    

 

Veštačenja

Procene vrednosti

Najčešća pitanja

Linkovi
 
 

 

 

Sudska i vansudska veštačenja


Osnovna delatnost Zavoda su poslovi sudskih i vansudskih veštačenja. U slučaju sudskih veštačenja Zavod angažuju sudovi, a u slučaju vansudskih veštačenja ostali klijenti (pravna i fizička lica).

Za kvalitetno obavljanje postupaka veštačenja, veštaci moraju posedovati stručna znanja iz najrazličitijih oblasti - specijalnosti (ekonomija, saobraćaj, mašinstvo, građevina, poljoprivreda i dr.).
Od svog osnivanja Zavod raspolaže stručnim i iskusnim kadrom za različite potrebe veštačenja i dugi niz godina sarađuje sa Opštinskim, Okružnim i Trgovinskim sudovima širom Srbije - u krivičnim, parničnim i izvršnim procesima.Nakon uspostavljanja nove pravosudne mreže početkom 2010. godine, Zavod nastavlja saradnju sa Osnovnim, Višim i Privrednim sudovima u Republici Srbiji.


Osim sudova u našoj zemlji Zavod ima veoma dugu i korektnu saradnju i sa sudovima u zemljama u okruženju, pre svega sa sudovima u Bosni i Hercegovini i sudovima u Crnoj Gori.
 

      
REPUBLIČKI ZAVOD ZA SUDSKA VEŠTAČENJA AD, Sremska br. 9, 21000 Novi Sad, Srbija, tel: 021 525 477, fax: 021 525 860, e-mail: office@zsv-novisad.com